Önnek jogában áll, hogy a befizetendő jövedelemadója 2%-áról döntsön, hogy mely civil szervezet munkáját kívánja támogatni vele. Tartsa itthon a pénzét és segítse saját közösségét.

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványt 2007-ben helyi vállalkozók és civilek közösen hozták létre. Egy független helyi erőforrás-szervező: adományozó és kapcsolatépítő. a jövő előremozdítója. Tevékenysége három fő területre összpontosít: helyi kezdeményezések támogatása, adománygyűjtés és közösségépítés.

Olyan személyekkel, szervezetekkel, intézményekkel és vállalkozókkal dolgozunk együtt, akik jobbá, erősebbé akarják tenni Udvarhelyt, Udvarhelyszéket. Olyan személyekkel, akik hozzá akarnak járulni egy jól működő városi és kistérségi közösség hosszú távú fenntartásához.

A jóakarat gyenge egyedül!

Támogassa jövedelemadója 2%-val tevékenységeinket.

  • A szervezet adataival kitöltött űrlap letölthető ide kattintva.
  • Töltse ki saját adatival is, majd juttassa el március 15-ig személyesen a helyi pénzügyi hivatalba vagy a Közösségi Alapítvány székhelyére (Kossuth Lajos utca 20. szám).
  • A 2%-os felajánlási lehetőséggel kapcsolatos információkért keressen bennünket bizalommal a 0745-495.392-es telefonszámon.

Támogatásával ennek a szellemiségnek a hétköznapi életben való megnyilvánulását élteti: Helyi ötletek megvalósítása, helyi pénzekből, melyekkel a helyi közösség érdekeit szolgálják.

Köszönjük, hogy felajánlásával támogatja tevékenységeinket!