Önnek jogában áll, hogy a befizetett jövedelemadója 2%-áról döntsön, hogy mely civil szervezet munkáját támogatja vele. Tartsa itthon a pénzét és segítse saját közösségét!

A jóakarat gyenge egyedül!

Támogassa jövedelemadója 2%-val tevékenységeinket! HOGYAN?

Több lehetőséget is biztosítunk:

  • A szervezet adataival kitöltött űrlap letölthető ide kattintva. Töltse ki saját adatival is, majd juttassa el július 29-ig személyesen a helyi pénzügyi hivatalba (Malom utca 5. szám).
  • Ha időt spórolna: a szervezet adatival kitöltött űrlap megtalálható a Nyírő Dental rendelőben (Lejtő utca 8. szám), a Mátyus Dental Studioban (Bethlen Gábor utca 30 szám), a Lenkei üzletben (Bethlen Gábor utca 98 szám) és az SZKA székhelyén (Kossuth Lajos utca 20. szám). Térjen be a legközelebbi helyre, töltse ki saját adatival, majd tegye be a kihelyezett borítékba és írja alá a kísérő listát.
  • A 2%-os felajánlási lehetőséggel kapcsolatos információkért keressen bennünket bizalommal Facebook üzenetben vagy a 0745-495.392-es telefonszámon.

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványt 2007-ben helyi vállalkozók és civilek közösen hozták létre. Egy független helyi erőforrás-szervező: adományozó és kapcsolatépítő, a jövő előremozdítója. Tevékenysége három fő területre összpontosít: helyi kezdeményezések támogatása, adománygyűjtés és közösségépítés.

Olyan személyekkel, szervezetekkel, intézményekkel és vállalkozókkal dolgozunk együtt, akik jobbá, erősebbé akarják tenni Udvarhelyt, Udvarhelyszéket, akik hozzá akarnak járulni egy jól működő városi és kistérségi közösség hosszú távú fenntartásához.

Támogatásával ezt a munkát segíti: Helyi ötletek megvalósítása, helyi pénzekből, melyek a helyi közösség érdekeit szolgálják.

 

Köszönjük, hogy felajánlásával támogatja tevékenységeinket!