Február 13-án ülésezett idén először az SZKA kuratóriuma. Különleges alkalom volt ez, hiszen két jelentős történésre is sor került: egyrészt a négy évente sorra kerülő elnökségi választásra, másrészt változtak a kurátorok is.

A kuratóriumi tagok egyöntetű javaslatával és szavazatával az SZKA elnöke Lukácsi Katalin ügyvédnő maradt. A kuratórium alelnökének szintén egyöntetűen Márton Zsoltot, a Diemer Kft. tulajdonosát és vezetőjét választották.

Több éves odaadó és aktív tevékenység után visszavonult a kuratóriumból Váradi-Erdős Ildikó, a Boro-Info Kft. vezető üzletasszonya. Számos értékes ötlettel és megfontolt véleménnyel segítette az SZKA tevékenységét. Bizalommal hozott közelebb hozzánk sok értékes embert.

Az alapítók közül egyedül Boros Csaba volt az, aki a kezdetektől aktív szerepet vállalt az alapítvány életében. Tizenként év után ő is visszavonult a kuratóriumból. Értékes programok, mérföldkövek kötődnek az SZKA-nak a vele való együttműködéséből.

Hálásan köszönjük nekik, hogy velünk tartottak és tevékenységükkel példamutatóan járultak hozzá a közösség és a jótékonyság kultúrájának épüléséhez, fejlődéséhez.

A kuratórium új tagjai: ifj. Albert Sándor, közgazdász, és Magyari Tekla, szerkesztő-riporter.

Az öt fős csapat és a munkaközösség máris szervezeti stratégiai tervezésre készül, amely meghatározza majd az SZKA tevékenységeit az elkövetkező években.