Mindannyiunkat érinti az egyre növekvő COVID-19 kitörése. Példátlan egészségügyi kihívás, és tudjuk, hogy az emberek és a szervezetek mindenhol segíteni akarnak. Az Egészségügyi Világszervezet vezeti és koordinálja a globális erőfeszítéseket, támogatja az országokat a kitörés megelőzésében, felderítésében és az arra való reagálásban.

Jelenleg a legsebezhetőbb emberek támogatására van a legnagyobb szükség azokban az országokban, ahol a leggyengébbek az egészségügyi rendszerek. Az adományok támogatják a vírus terjedésének nyomon követését és megértését, annak biztosítását, hogy a betegek megkapják a szükséges ellátást, valamint azt, hogy a frontvonalon dolgozók alapvető kellékeket és információkat kapjanak, továbbá, hogy felgyorsuljanak az oltások, tesztek és kezelések kidolgozására irányuló erőfeszítések.

https://www.covid19responsefund.org/

Támogassa az Alapot a Transnational Giving Europe hálózaton keresztül (romániai képviselője a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány), kihasználva az adókedvezményeket!

Támogatás banki átutalással:
Fundația Comunitară din Odorheiu Secuiesc
Nr. înreg: 2/20.12.2007
CUI: 23073451
Bankszámlaszám: RO26 OTPV 2610 0020 7775 RO01
Írja a megjegyzésbe: COVID-19 Alap

Hogy minél hatékonyabban tudjuk átutalni az Alapba a támogatásokat, arra kérjük, támogatásáról tájékoztassa Alapítványunkat a következő elérhetőségeken: szka@szka.org, 0741-655773