Egyre több olyan kezdeményezésről lehet hallani világszerte, amely az egészségügyi dolgozóknak szeretne segíteni ebben a rendkívül nehéz helyzetben.  Városunk orvosai, ápolói, mentősei, idősgondozói sincsenek könnyebb helyzetben.

Mi is szeretnénk valahogy segíteni őket, hogy mindennapi teendőjüket minél kipihentebben tudják végezni, hisz rájuk kiemelten szükség van most. Egy Budapesten elindított és jól működő kezdeményezés adta az ihletet. Ha itt is van kereslet és kínálat, akkor mi szívesen segítünk abban, hogy INGYEN szállást tudjunk biztosítani az egészségügyben dolgozók számára.

Kiknek szól?

  1. Azon egészségügyi dolgozóknak, akiknek ingázniuk kell, avagy féltik a családjukat és nem szeretnének hazamenni ebben az időszakban, vagy fontos lenne számukra, hogy minél közelebb legyenek a kórházhoz, ezzel is segítve, hogy kipihentebbek legyenek, és nap, mint nap megújult erővel és elszántsággal tudják végezni munkájukat.
  2. Akik lakástulajdonosok, és bútorozott lakásuk jelenleg üresen áll. Előnyt élveznek azok a lakások, amelyek a kórház közelében vannak, így csökkentve az interakciók számát, és növelve a pihenés időtartamát.

Várjuk mindkét „fél” jelentkezését, és mi segítünk az összekapcsolásban. Írjanak a bernadett@szka.org e-mail címre, vagy hívják a 0757-041.180-as telefonszámon Jakab Bernadett kolléganőnket.

Időintervallumról, kulcsátadás módjáról, esetleges szerződés aláírásáról és további részletekről majd személyesen egyeztetnek, miután egymásra találtak.

Segíts, hogy segíthessünk!

Vigyázzunk egymásra!