A legjobb Fuss NEKI-t fogjuk megszervezni, ami a körülmények között lehetséges lesz. Bevalljuk őszintén, hogy arra is fel voltunk készülve, hogy idén nem szervezzük meg ezt az eseményt. Azonban, amikor kikértük erről a civil szervezeti képviselők és a futók véleményét, akkor ők határozottan arra bátorítottak bennünket, hogy ne hátráljunk. Így ezt tesszük! Velük együtt sikerre visszük idén is a pozitív változásokért, a közösségünkért szervezett programot.

Nekünk is alkalmazkodnunk kell a kialakult helyzethez, és a folyamatos változásokhoz. De mi ezt pozitív kihívásként értelmezzük és megújulunk.

Arra szeretnénk ösztönözni a civil szervezeteket, hogy idén különös figyelemmel mérlegeljék, hogy milyen célokat, projekteket fogalmaznak meg. Ahogy az egyéni, úgy a közösségi prioritások is megváltoztak. Figyeljünk ezekre a változásokra, és lehetőleg ezekre kínáljunk megoldást projektjeinkkel.

Ugyanígy bátorítjuk az együttműködést, a civil szervezetek, csoportosulások közötti összefogást, hogy még hatékonyabbak lehessenek az előrelépések.

A megújult Fuss NEKI! nem lesz egy tömegfutás, azaz nem egy helyszínen fognak a futók szaladni. Ez újabb izgalmas lehetőségeket nyit meg mindannyiunk számára. Az egyes projektek futócsapatai szabadon választhatnak helyszínt, hogy hol szaladnak majd: lehet egy vár körül, egy különleges természeti környezetben stb. Nem vész el a közösségi jelleg. Egy napon és egy időben zajlanak majd a futások. Érdekes online megoldásokkal is készülünk.

A forgatókönyvünk még alakulóban van, így a további fejleményekkel majd folyamatosan jelentkezünk.

Köszönjük, hogy bíztok bennünk és megerősítettetek abban, hogy vállaljátok a változásokat, mert jót tenni jó, és ebből idén se szeretnétek kimaradni. Mi sem!