A 2020-ban startolt és végül online térben megvalósult eseménynek nagyon nagy volt a sikere. Ezen a sikeren felbuzdulva hagyományteremtő módon idén is megszervezzük az eseményt, hogy környezettudatos cselekvésre buzdítsuk az udvarhelyszéki diáksereget. Az RDE Harghita vállalattal együttműködésben kerül sor idén is az eseményre június 5-én.

Ha kedvetek van egy jó mókához, megvan bennetek a kreativitás, és szívesen tesztek valamit a környezet megóvása érdekében, akkor itt a helyetek! Április 18. a jelentkezési határidő, ide kattintva be is nevezhetitek csapatotokat.

Várunk minden lelkes, környezettudatos diákot, hogy csapatával jelentkezzen április 18.-ig. A csapatok 10 fősek kell legyenek. Életkorukat tekintve a csapattagok I-XII. osztályos diákok lehetnek Udvarhelyszékről. A szórakozás mellett a környezetvédelem a fő cél, hisz a csapatok azáltal, hogy beneveznek, szelektíven gyűjtik a kupakot, amelyből majd alkotnak, és ami az esemény után újrahasznosítódik.

Mindezt a nyitottságot, elszántságot és környezettudatos magatartást díjazzuk, hisz minden résztvevő csapat jutalomban részesül. Mindemellett az első helyezett csapat minden tagja egy-egy rollert kap, a második csapat tagjai lovaglást nyerhetnek, míg a harmadik helyért egy-egy hátizsák jár a csapatot alkotó diákoknak.

További érdekességekért látogass el a KupakMOZAIK oldalára vagy a facebook eseményére.