2021-ben újra lehetett pályázni Jó ötletekkel a Közösségi Alapítványhoz. Csupán egy kikötése volt a jelentkezésnek, hogy környezettudatos életmódra ösztönözze a közösséget a kezdeményezés.

A felhívásban az is megjelent, hogy támogathatók figyelemfelkeltő, informáló és tudatosító kampányok, képzések, (tanulmányi) kirándulások, oktatási tevékenységek, de tematikus napok, családokat megszólító rendezvények vagy bármilyen kreatív ötlet.

10.000 lej keretösszeg áll rendelkezésre, melyet a pályázatok támogatására fordítunk. Ez az alap a Color Metal vállalattal közösen indított KupakSZÍV programba került kupakok árából, az SZKA 2020-as Fuss NEKI! csapata adománygyűjtésének egy részéből, valamint a Selemen Holzbau vállalat támogatásából tevődik össze.

Több pályázat érkezett, melyek között gyerektáborok és foglalkozások vannak többségben, illetve megjelenik eszközbeszerzés is, viszont az is a gyerekek részére szólna, hisz szórakoztató, számunkra érthető módon vezeti be a környezettudatos életmódba őket. 

A pályázati eredményekkel június 21. után jelentkezünk.