Bizony-bizony, az idő is rohan és mi is vele. Idén 10. születésnapját ünnepli a Fuss NEKI! adománygyűjtő sporteseményünk. A szívünket is ünneplőbe öltöztetve készülünk. Ha már voltál Fuss NEKI-n, akkor biztos vagyok benne, hogy van emléked az előkészületek izgalmáról, a magunkat formába hozó edzések kellemes izzadtságáról, az eseményen a bátorító lelkesedésről. Annyi pozitív adrenalin van ebben az akcióban! Jó látni, hogy gyermekek, felnőttek, idősebbek, csinosabbak, teltkarcsúbbak, mind-mind lelkesedni tudunk valamiért ebben az akcióban, mind-mind felsorakozunk, és tolni akarunk előre célokat, ügyeket, embereket. Előjönnek a láb- és hátfájdalmak, de kellemesen csodálkozunk rá arra is, hogy ni-ni, hétről hétre többre vagyunk képesek. A jubileumi alkalommal is erre számíthattok!
Ha udvarhelyszéki civil szervezet vagytok, vagy egy lelkes kezdeményezési csoport, akiknek van egy közösségi céljuk és futócipőt húznának érte, akkor gyertek, garantáljuk a jó hangulatot, a pozitív élményeket és a fejlődést. Az életünkben a megtartó kapcsolatok ápolására is kitűnő és sajátos lehetőség a Fuss NEKI!. És megújulunk, kicsit, mert ez alkalommal nemcsak a szaladás szerelmesei kapcsolódhatnak be, hanem mindazok, akik kétkeréken, tekerve érzik elemükben magukat.

10 éves a Fuss NEKI!, október 10-én NEKIfutunk!

 
Már tavaly is sikerült kitaláljuk azt, hogy a járvány ne legyen ennek a sok-sok kapcsolódásnak és pozitív törekvésnek az akadálya. Idén is ugyanazt a koreográfiát folytatjuk, azaz egy időben, de csapatonként más-más helyszínen szaladunk, sétálunk vagy biciklizünk majd. A különböző helyszínek egyik előnye, hogy az egyes csapatok több nagykövetet is bemozdíthatnak.
Ha kíváncsi vagy, hogy tavaly, az eddigi legsikeresebb Fuss NEKI-n, hányan vetek részt, mennyi adományt gyűjtöttek, milyen ügyekkel kapcsolódtak be, akkor minderre bőven találsz információt a program honlapján. A tavalyi nagykövetek tapasztalatairól itt olvashatsz, és ha te is hasonló pozitív feltöltődést szeretnél, mindenképp csatlakozz a jubileumi Fuss NEKI!-hez!
További információkkal, jelentkezéshez szükséges tudnivalókkal a Fuss NEKI! Facebook oldalon, illetve a fussneki.ro honlapon jelentkezünk folyamatosan.

Az idei, 10. Fuss NEKI! ütemterve:

augusztus 2–29. – program megnyitása, civil szervezetek jelentkezése
augusztus 5–19. – találkozó a civil szervezetekkel
augusztus 30. – szeptember 12. – nagykövetek (futók, biciklisek) jelentkezése
szeptember 13. – október 10. – adománygyűjtés, közösségi ügyek támogatása
szeptember 13. – október 10. – résztvevő csapatok felkészítése
október 8–9. – rajtcsomagok átadása, esemény programjának ismertetése
október 10. – 10. Fuss NEKI!
október 11–18. – eredményhirdetés
október 18. – november 28. – szerződéskötés a civil szervezetekkel, kezdeményezési csoportokkal