Voltál már legalább 50 éve érintetlen erdőben? Volt részed erdőben klasszikus zenei koncertben? Nekünk mindez megadatott a keddi Zengő erdőfürdő alkalmával. „Leírhatatlan, feltöltő, inspiráló, csodálatos élmény!” – ilyen és ehhez hasonló visszajelzéseket kaptunk az esemény résztvevőitől. A Zengő erdőfürdő tulajdonképpen egy erdei koncert, melyet az SZKA a Zetelaka Erdőrendészeti Hivatallal és a Legató Egyesület udvarhelyi művészeivel együtt szervezett meg. A hegedű, gitár és fuvola triója mesésen szólt hozzánk az érintetlen erdő katedrálisában.

A helyszínre való túrázás közepette volt idő és lehetőség gyönyörködni, feltöltődni és kötetlenebbül kapcsolódni, beszélgetni a résztvevőkkel.

Szerettük volna megajándékozni azokat a rendszeres támogatóinkat, akik a Jótékony közösség tagjaiként egy egész éven át havi rendszerességgel támogatnak, segítik munkánkat. Az ajándék eme különleges élmény, amiben részesültek.

JótTevők, hálásak vagyunk nektek, hogy segítőink vagytok, és nyitottak az élmény befogadására! A művészeknek köszönjük a lenyűgöző koncertet! A Zetelaka Erdőrendészeti Hivatalnak köszönjük a partnerséget, a túravezetést!

A nyár folyamán még két ilyen alkalom megszervezésére kerül sor.

A fotókért köszönet Magyari Hunornak.