Civil szervezet neve (magyar/román)
O3Zone Egyesület
Tevékenységi terület
ifjúság, kultúra és hagyományőrzés, turizmus
Célcsoport(ok)
helyiek és turisták
Alapítás éve
2003
Küldetés
Az O3zone Egyesület 2003 februárjában alakult azzal a céllal, hogy Székelyudvarhely és térségének szabadidős, kikapcsolódási, kulturális és sportolási lehetőségeit fellendítse, népszerűsítse és támogassa.
Fő programok
Célja: - a turisztikai lehetőségek, a faluturizmus bemutatása, fellendítése és promoválása - a hagyományos értékek megőrzése mellett a térség bemutatása, fellendítése ökoturisztikai szempontból - turisztikai iroda, illetve szabadidőközpont létesítése - turisztikai és információs kiadvány, a Szabadidőkalauz megjelentetése - kulturális rendezvények a helyi és magyar kultúra népszerűsítése és ápolása érdekében - a szabadidős rendezvények népszerűsítése és támogatása különböző lehetőségek megteremtése a szabadidő kulturált eltöltésére - túrák, bicikliutak és autóbuszos kirándulások szervezése - a figyelem felkeltése a sportos életvitelre, a megfelelő mentálhigiéniára és a testi-szellemi egyensúly szükségességére
Kiemelt eredmények, elismerések
Az O3Zone Egyesület jelenteti meg 2003 óta folyamatosan Udvarhelyszéken a Szabadidőkalauzt, amely egy negyedévenként megjelenő turisztikai információs útbaigazító lap. 2010 óta bővültünk. Azóta évszakonként megjelenik a háromszéki Szabadidőkalauz is. Az O3Zone Egyesület 2009 óta minden tavasszalfotópályázatot hírdet. A pályázatok célja kiemelt figyelmet fordítani Székelyföld építészeti kulturális, történelmi, turisztikai értékeire, és megörökíteni azt. Eddigi pályázataink nagy népszerűségnek örvendtek, ezért a jövőben is fogunk hasonló versenyeket meghirdetni.
Ha szeretne jobban megismerni bennünket, jöjjön el:
Székelyudvarhely, Fások utca 14/8. szám
Ha szeretné támogatni tevékenységünket, adományával segít, hogy
a már több mint 10 éve megjelenő, Udvarhelyszéket népszerűsítő turisztikai kiadványunkat továbbra is éltessük, és egyre több a turizmussal és a hagyományőrzéssel kapcsolatos tevékenységet szervezzünk.

Szervezet adatai

Adóazonosító szám (CUI)
15297962
Bankszámlaszám
RO67BRDE210SV02519222100
Bank neve
BRD, Székelyudvarhely
Kapcsolattartó személy neve
Bilaus Nagy András
Telefonszám
0266-216768
Iroda/munkapont címe
Székelyudvarhely, Fások utca 14/8. szám
Szervezet logója