Civil szervezet neve (magyar/román)
Asociatia Emo Fitmove - Club
Tevékenységi terület
szabadidő – egészséges életmód és sporttevékenységek, Egészséges életmód, tánc, a szabadidő tökéletes felhasználása saját célunk elérésére
Célcsoport(ok)
Korosztálytól függetlenül, aki egészségesen szeretne élni .
Alapítás éve
2014
Küldetés
Népszerűsíteni a közösségi kártyák tudatos használatát . Minél nagyobb tömeget megmozgatni, buzdítani , hogy szabadidejükben sportoljanak. Felvilágosítani az embereket a helyes sportolói életmódról. Mivel a Zumba Fitness (tánc és aerobik), nem egy versenysport, éppen ezért bárki űzheti, gyakorolhatja. Nem kell hozzá semmi képesség, hogy ezen sportágat gyakorold, csak a jókedved és odaadásod .
Fő programok
Hétvégi edzőtáborok (2-3 naposak) Vakációkban 1-2 hetes Zumba(R) Fitness (Tánc és Aerobik) táborok 4-14 év közötti gyerekeknek Fellépések a Városi rendezvényeken Saját szervezésű Zumba és Tánc fellépések a város területén a szárazon vagy akár a vízben is, mert ezen sportágnak a vízben is van táncos formája, az "Aqua Zumba (Agua Gym)
Kiemelt eredmények, elismerések
Országos rendezvényeken való fellépések. Ami az Emőzumba Klub legnagyobb eredménye, hogy a legnagyobb Zumba klub vagyunk az országban, vagy akér még a környező országokban is.
Ha szeretne jobban megismerni bennünket, jöjjön el:
Székelyudvarhelyen, hetente, naponta gyerekzumba és felnőtt zumba óráink : Kedd : 16:00 - 17:00 óra között gyerekzumba óra (4-14 év között) az UFF udvarán hátul a Fitforma aerobik teremben 19:00 - 20:00 óra között felnőtt zumba 14 év felettieknek a Septimia Wellness központ tükrös termében. Csütörtök : 16:00 - 18:00 óra között gyerekzumba óra (4-14 év között) az UFF udvarán hátul a Fitforma aerobik teremben 19:00 - 20:00 óra között felnőtt zumba 14 év felettieknek a Septimia Wellness központ tükrös termében.
Ha szeretné támogatni tevékenységünket, adományával segít, hogy
Minél több rendezvényen szeretnénk részt venni a jövőben is Minél több edzőtábort és vakációs tábort szeretnénk tartani Sokat kell utaznunk, autobusszal, autókkal. Fellépési, edzői ruhák: pólók, felíratozások a ruhanemükre

Szervezet adatai

Adóazonosító szám (CUI)
32627319
Bankszámlaszám
RO91BACX0000000985227000
Bank neve
UniCredit Tiriac
Kapcsolattartó személy neve
Tarcsi Emőke
Telefonszám
0740 701 701
Iroda/munkapont címe
str. Independentei 10/16, Odorheiu Secuiesc, Harghita, RO.
Szervezet logója