Civil szervezet neve (magyar/román)
Kápolnásfalusi Ifjúsági Társaság / Asociatia Kapolnasfalusi Ifj Tarsasag
Tevékenységi terület
ifjúság, kultúra és hagyományőrzés, közösségfejlesztés, környezetvédelem, szabadidő – egészséges életmód és sporttevékenységek, szociális, régió- és vidékfejlesztés
Célcsoport(ok)
Kápolnásfalusi lakosság
Alapítás éve
2014
Küldetés
A Kápolnásfalusi Ifjusági Társaság a kápolnásfalusi fiatalok összefogását, a szülőföldön való megmaradás elősegítését és a helyi kulturális élet felpezsdítését tekinti küldetésének. Külön figyelmet fordít a község köztereinek tisztán tartására, a szociális munkákban és egyéb közösségi tevékenységekben aktívan részt vesz a szervezet, esetenként akár más szervezetekkel együttműködve.
Fő programok
A szervezet legfőbb programja a 2015-ben első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal megszervezett „Húsvéti színdarabos bál”, melyet nagy érdeklődéssel fogadott a helyi közösség. Évközben, heti egy alkalommal néptáncot tanulhat az érdeklődő az ifjúsági szervezet jóvoltából. A hosszú téli estéken, hogy kimozdítsuk a fiatalokat a televízió, számítógépek elől, közösségépítő programokat szervezünk. Ilyenek a közös filmezések, társasjátékozás, illetve szánkózás.
Kiemelt eredmények, elismerések
A helyi önkormányzat által szervezett kulturális jellegű rendezvényeken a Kápolnásfalusi Ifjúsági Társaság mint társszervező szerepel. Ilyen rendezvények a Őszi Hadjárat, Falunapok, Fúvós Fesztivál stb, ahol nem csak a munkájával segít a csoport, hanem saját produkciókkal is gazdagítja a programokat.
Ha szeretne jobban megismerni bennünket, jöjjön el:
Az a program, ahol biztosan megtalál majd mindig minket az a mindenkori Kápolnásfalusi falunapok. Társszervező és fellépőként emeljük a rendezvény színvonalát.
Ha szeretné támogatni tevékenységünket, adományával segít, hogy
Különböző adományok és pályázatok által szeretnénk bővíteni eszközeinket és ezek által színesebb programokat szervezni, szolgáltatásokat vezetni be és zökkenőmentesebbé tenni a működésünket.

Szervezet adatai

Adóazonosító szám (CUI)
35537920
Bankszámlaszám
RO55RZBR0000060018439491
Bank neve
Raiffeisen Bank
Kapcsolattartó személy neve
Csiki Gábor
Telefonszám
0746488833
Iroda/munkapont címe
Com. Capalnita, nr. 525, jud. Harghita
Szervezet logója