Civil szervezet neve (magyar/román)
UDVARHELYI DELFINEK SPORTKLUB
Tevékenységi terület
szabadidő – egészséges életmód és sporttevékenységek
Célcsoport(ok)
Sport, tömegsport, élsport, oktatás, sporttevékenység szervezés
Alapítás éve
2016
Küldetés
Az UDVARHELY DELFINEK Sportklub tevékenységeit a következő irányelvek figyelembe vételével végzi: Az UDVARHELYI DELFINEK Sportklub célja hozzájárulni a következő sportágak fejlődéséhez és fejlesztéséhez: úszás, triatlon, tömegsportok, atlétika, sízés, kézilabda, kerékpározás, terepkerékpározás. Hangsúlyt fektetni az ifjú generáció, az ifjú sportolók felkészítésére. Tudatosítani a sportolókban a fair-play, az olimpiai szellem és a versenysport alapelveit. Az aktív és egészséges életmód népszerűsítése
Fő programok
Sportrendezvények szervezése, megvalósítása és támogatása, úgy amatőr, mint profi szinten, együttműködésben az illetékes szervekkel, közintézményekkel vagy más jogi és természetes személyekkel, melyek hasonló célokkal, vagy tevékenységi körrel rendelkeznek, ezáltal fejlesztve a sportéletet. Kapcsolatok kialakítása és fejlesztése, partnerségi viszony kialakítása nem kormányzati szervezetekkel, sportegyesületekkel, szakszövetségekkel, jogi vagy természetes személyekkel, úgy belföldön, mint külföldön. Sportrendezvényeken közösségi akciók szervezése a fiatal sportolók felkészítésének, fejlődésök e lősegítésének céljával. Sporteseményeken való részvétel biztosítása az UDVERHELYI DELFINEK Sportklub sportolóinak. Az UDV. DELF. Sportklub sportolóinak felkészítéséhez és sporteseményeken való részvételükhöz szükséges anyagi források előteremtése. Más, az egyesület céljait szolgáló akciók szervezése. Az általános fizikai kondíció javítása, a szellemi jólét és civilizált szociális kapcsolatok elősegítése. Programok kivitelezése, plakátok és egyéb sportot népszerűsítő kiadványok készítése. Minél több sportolóval résztvenni órszágos és nemzetközi versenyeken, ezzel is öregíteni a város hírnevét. Megyei és városi szinten szervezi a sporttal kapcsolatos versenyek
Kiemelt eredmények, elismerések
Az úszás a fő profilja a klubnak ami 2009-ben lépett a köztudatba Székelyudvarhelyen. SEPTIMIA SPORT KLUB néven folytattuk tevékenységünket, 2016-tól UDVERHELYI DEFINEK SPORTKLUB néven szeretnénk felkarólni a fent felsorólt sportágakat. Éves szinten 10-15 versenyen veszünk részt az országban, úszás, triatlon, terepkerékpár, terepszaladás, atléika sportágakban. Leigazólt sportolókkal az úszásban nemzetközi versenyeken is részt veszünk és 2014-től országos döntőn képviseltetjük magunkan gyerek és kadett korosztályban. Az idén szervezzük immár rendhagyó a VII. Gyereke úszóversenyt ahová Bukarest, Brassó, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy,Mrosvásárhely, Beszterce városokból várjuk a sportolókat közel 200-250 sportolót. Heti szinten átlagosan 300-350 gyerek érdeklődik a sportág iránt a környékbeli falvakból és városunkból.
Ha szeretne jobban megismerni bennünket, jöjjön el:
Septimia wellness és szabadidőközpont délelőtti órákban 10, 12 óra iskoláknak óvodáknak tartunk úszótfolyamokt, valamint délutáni órákban 15, 16 és 17 órától tartunk edzéseket, tanfolyamokat.
Ha szeretné támogatni tevékenységünket, adományával segít, hogy
Az utánpotlás csoportok felszerelésekhez jussanak, eljutunk edzőtáborokba, valamint mégtöbb versenyre, a hátrányos de tehetséges gyereknek lehetőséget adni, hogy folytassák tehetségüket és sportolhassanak.

Szervezet adatai

Adóazonosító szám (CUI)
35774233
Bankszámlaszám
RO23RNCB0156149790820001
Bank neve
BANCA COMERCIALA RAMANA (BCR)
Kapcsolattartó személy neve
Buti László
Telefonszám
0745912663
Iroda/munkapont címe
Septimia Wellnes és szabadidő közpot, Orbán Balázs 106 szám
Szervezet logója