Civil szervezet neve (magyar/román)
Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány/Fundatia Comunitara din Odorheiu Secuiesc
Tevékenységi terület
adományszervezés, helyi kezdeményezések támogatása, civil társadalom építése, vállalkozások társadalmi felelősségvállalásának építése
Célcsoport(ok)
Székelyudvarhely és térségének közössége: vállalkozások, civil szervezetek, intézmények, magánszemélyek
Alapítás éve
2007
Küldetés
A jótékonyság kultúrájának építése, minőségi helyi kezdeményezések serkentése és támogatása annak érdekében, hogy jobb legyen az életminőség Udvarhelyen és környékén.
Fő programok
Adományszervezés: közösségi kártya, kaláka kampány (alkalmazotti felajánlás), Közösségi Gála (éves jótékonysági est) Helyi kezdeményezések támogatása: Ön dönt, Fuss NEKI!, Vidéki Alap, Unitárius Közösségi Alap, online adománygyűjtő portál: www.give-get-do.ro Közösségépítő programok: Városi Kaláka, mely keretében évente a helyi közösség tagjainak részvételével átalakítjuk, barátságosabbá tesszük környezetünket, tereinket; YouthBank ifjúsági program, mely révén csapatot építünk középiskolás fiatalokból, akik adománygyűjtést végeznek, majd támogatókká válnak és kortársaik kezdeményezését támogatják az általuk összegyűjtött pénzalapból.
Kiemelt eredmények, elismerések
Több mint 13.000 közösségi kártyahasználó, tudatos vásárló járul hozzá nap mint nap ahhoz, hogy pozitív változásokat támogathassunk. Évente közel 100 közösségi eseményt szervezünk és több mint 50 helyi kezdeményezést támogatunk. Több mint 1000 vállalkozás és magánszemély támogatja rendszeresen munkánkat.
Ha szeretne jobban megismerni bennünket, jöjjön el:
A Városi Kaláka programunkra, mely keretében 2014-ben kutyaparkot alakítunk ki és színesebbé tesszük a várost tavasszal. Ha érdekli, írjon nekünk: pr@szka.org
Ha szeretné támogatni tevékenységünket, adományával segít, hogy
Jótékonyságra neveljük a fiatalokat a YouthBank program keretében, illetve hogy közösségi részvétellel a Városi Kalákák keretében megújítsuk, barátságosabbá tegyük környezetünket.

Szervezet adatai

Adóazonosító szám (CUI)
23073451
Bankszámlaszám
RO26 OTPV 2610 0020 7775 RO01
Bank neve
OTP Bank, Székelyudvarhely
Kapcsolattartó személy neve
Csáki Rozália
Telefonszám
0040-745-654164
Iroda/munkapont címe
Székelyudvarhely, Bethlen Gábor u. 55.
Szervezet logója