Euro-Car Trading: Aprópénzzel a közösségért

Az első vállalkozás, amellyel elindult az SZKA Aprópénzzel a közösségért elnevezésű programja. Együttműködésünk már két éves.

A 15 éves Euro-Car Trading az a vállalkozás, amely szem előtt tartja a helyi közösség érdekeit, és nem csak szolgáltatásaival, illetve termékeivel áll a vásárlók szolgálatára, hanem a helyi ügyek elkötelezett támogatója is. E célkitűzése megvalósításában talált jó partnerre az SZKA-ban.

Az Aprópénzzel a közösségért mechanizmus lényege, hogy a vállalkozás minden számlája után 1 lejjel gyarapítja a közösségi alapot, amit az SZKA kezel. Havonta 350-400 lejjel gyarapszik így a támogatási alap, amelyből idén két programot támogat az Euro-Car Trading:

  • Heuréka Alap: a tudomány és technika, matematika és mérnöki ismeretek vonzóvá tétele a gyermekek és fiatalok (V–XII osztályosok) számára;
  • Jó ötlet Alap: környezetvédelem és egészséges életmód támogatása.

Nem véletlen a választás, hiszen a Toyota a világon elsőként fejlesztette ki a Hybrid autókat, amellyel úgy technikában, mint környezetvédelem terén korszakalkotót teremtett. Ezt a szemléletmódot a közösségi ügyek szolgálatában is következetesen viszi tovább.

By | 2017-04-19T20:53:35+00:00 2017. április 13.|hírek, programok|
Éljen a lehetőséggel! 2% Udvarhelynek!