Gyermekbarát kórház: rajzpályázatot hirdetünk

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány rajzpályázatot hirdet tehetséges felnőtteknek és gyerekeknek. A beküldött munkákat a Gyermekbarát kórház programunkban használjuk fel, azokkal a székelyudvarhelyi gyerek- illetve fertőző osztályokat díszítjük majd.

A pályázatnak témát is adtunk: A csoda – a kategóriába tulajdonképpen minden belefér, ami gyermekként az alkotót elkápráztatta, vagy elkápráztatja. Az lehet egy hangulat, élőlény, hely, pillanat, tevékenység, bármi ami az alkotó számára meghatározó.

Az alkalmazott technika szabadon választható (pl. rajz, vízfesték, pasztell, montázs, kollázs). A munkák beküldési határideje március 7., 16 óra.

Az alkotó nevét és az elérhetőségét (név, cím, telefonszám, e-mail cím) és a pályamű címét egy külön lapon, illetve a beküldött munka hátoldalán is kérjük feltüntetni. A nyerteseket elektronikus úton, vagy telefonon értesítjük.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni székhelyünkön, a Kossuth Lajos utca 20. szám alatt, vagy a gyermekbarat16@gmail.com címen lehet.

By |2016-02-26T13:52:07+00:002016. február 25.|hírek, jótékony közösség, programok|