Kuratórium és csapat

Kuratórium és csapat 2017-03-22T10:08:20+00:00

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány Kuratóriuma

Lukácsi Katalin

kuratóriumi elnök
ügyvéd

Boros György Csaba

kuratóriumi alelnök
igazgató – Elan Trió

Miklós Zoltán István

kuratóriumi titkár
igazgató – Haáz Rezső Múzeum

Váradi-Erdős Ildikó

kuratóriumi tag
igazgató – Boro Infó

Márton Zsolt

kuratóriumi tag
ügyvezető – Diemer Kft.

Munkatársak

Csáki Rozália
Csáki Rozáliaügyvezető igazgató
rozi@szka.org

A közösségi és társadalmi részvétel lelkes és elkötelezett kezdeményezője és építője, számos vidéki közösséggel dolgozott együtt az évek során, részvétel alapú közösségi stratégiai tervezéseket vezetve, civil szervezetek alakítását és szakmai fejlődését segíti, együttműködések, partnerségek, hálózatok kialakítását kezdeményezi és támogatja helyi, kistérségi, országos és nemzetközi szinten egyaránt.

Christopher (Chris) Worman
Christopher (Chris) Wormanszakmai tanácsadó
office@szka.org

Több mint nyolc éve tevékenykedik a civil szférában. Chris aktív szerepet vállalt a romániai Közösségi Alapítványok mozgalomban és miután megalapozta a koncepciót az országos elismerésben részesülő “2%-ot Udvarhelynek” kampánnyal, útjára indította 2007-ben a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványt (SzKA). Chris foglalkozik vidékfejlesztéssel is. Számos innovatív programja közé sorolható egy társadalmi vállalkozás és egy kísérleti vidéki biogáz projekt.

Péter Ildikó
Péter Ildikóprogramkoordinátor
ildiko@szka.org

PR felelősként fő célja a jóakarat és a támogatás kiépítése az Alapítvány és a közösség között, valamint az állandó kapcsolattartás a közösség tagjaival. Továbbá két adománygyűjtő programért is felelős: a Kaláka Kampányért és az éves Közösségi Gáláért. Ezek biztosítják a forrást a Városi Kaláka nevű programnak, amelynek fő célja közterek felújítása a közösség bevonásával.

Péter Attila
Péter Attilapályázati- és program-menedzser
program@szka.org

Közel tíz évet dolgozott a vállalkozói szférában, ahol középvezetői beosztásban jártasságot szerzett ügyfélszolgálat, adatfeldolgozás és pénzügy terén is. Pontos, részletekbe menő elszámolási kézsége segíti az SZKA közösségi és adományosztó programjainak ügyvitelében, az alapítvány pénzügyi vezetésében.

Kilyén Melánia
Kilyén Melániaifjúsági programkoordinátor
melania@szka.org

A YouthBank program vezetésében, önkéntesek mentorálásában és az adománygyűjtésben szerzett több éves tapasztalatával készségesen segíti az alapítvány munkáját. A középiskolás fiatal önkénteseket segíti adománygyűjtő ötleteik megvalósításában és támogatást nyújtó munkájukban.

Mihály Ágnes
Mihály ÁgnesYouthBank projektvezető
agnes@szka.org

A YouthBank program koordinátoraként célja egy olyan csapat összekovácsolása, akik adománygyűjtő ötleteik kivitelezése valamint a projektek elbírálása során fejleszthetik kommunikációs és szervezési készségeiket, kreativitásukat, csapatmunkára és közösségi részvételre való hajlamukat, vállalkozói szellemiségüket. Szerinte az együttműködés és az együttgondolkodás elengedhetetlen része a világban való boldogulásunknak. A YouthBank fiataljai pedig önkéntesként épp ezt tapasztalhatják meg.

András Bernadette
András Bernadettekommunikációs felelős
berni@szka.org

Kommunikációs felelősként célja, hogy napirenden tartsa elsősorban Udvarhelyszék közösségét az alapítvány tevékenységeivel, interaktív kapcsolatot alakítson ki és tartson fenn a közösség és az alapítvány között, továbbá, hogy átláthatóvá tegye az alapítvány munkáját. Meggyőződése, hogy a megfelelő és kielégítő kommunikáció roppant fontos ahhoz, hogy az Alapítvány elérje célját és továbbra is a közösség érdekében tevékenykedjen.