A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány Kuratóriuma

Lukácsi Katalin

kuratóriumi elnök
ügyvéd

Boros György Csaba

kuratóriumi alelnök
igazgató – Elan Trió

Miklós Zoltán István

kuratóriumi titkár
igazgató – Haáz Rezső Múzeum

Váradi-Erdős Ildikó

kuratóriumi tag
igazgató – Boro Infó

Márton Zsolt

kuratóriumi tag
ügyvezető – Diemer Kft.

Munkatársak

Csáki Rozália
Csáki Rozáliaügyvezető igazgató
rozi@szka.org

A közösségi és társadalmi részvétel lelkes és elkötelezett kezdeményezője és építője, számos vidéki közösséggel dolgozott együtt az évek során, részvétel alapú közösségi stratégiai tervezéseket vezetve, civil szervezetek alakítását és szakmai fejlődését segíti, együttműködések, partnerségek, hálózatok kialakítását kezdeményezi és támogatja helyi, kistérségi, országos és nemzetközi szinten egyaránt.

Christopher (Chris) Worman
Christopher (Chris) Wormanszakmai tanácsadó
office@szka.org

Több mint nyolc éve tevékenykedik a civil szférában. Chris aktív szerepet vállalt a romániai Közösségi Alapítványok mozgalomban és miután megalapozta a koncepciót az országos elismerésben részesülő “2%-ot Udvarhelynek” kampánnyal, útjára indította 2007-ben a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványt (SzKA). Chris foglalkozik vidékfejlesztéssel is. Számos innovatív programja közé sorolható egy társadalmi vállalkozás és egy kísérleti vidéki biogáz projekt.

Péter Attila
Péter Attilapályázati- és program-menedzser
program@szka.org

Közel tíz évet dolgozott a vállalkozói szférában, ahol középvezetői beosztásban jártasságot szerzett ügyfélszolgálat, adatfeldolgozás és pénzügy terén is. Pontos, részletekbe menő elszámolási kézsége segíti az SZKA közösségi és adományosztó programjainak ügyvitelében, az alapítvány pénzügyi vezetésében.

Nagy Vanda
Nagy Vandakommunikációs felelős
nagyvanda@szka.org

Úgy vallom, hogy minden emberi kapcsolat alapja a kommunikáció. A szavak mellett egész lényünkkel közvetítjük mondanivalónkat, aminek minősége már messziről láthatóvá válik. Kommunikációs felelősként fontosnak tartom, hogy e minőség kialakuljon és fenntarthatóvá váljon Udvarhelyszék és az alapítvány között, továbbá, hogy részletes betekintést nyújtsunk az SZKA működésébe, ami értünk, a Mi közösségünk érdekében tevékenykedik.