Megbeszélés a határokon átívelő adományokról

Október 15-16. között Varsóban megbeszélést tartottunk a Transnational Giving Europe (TGE) partner szervezeteivel. A kétnapos ülésen – ahol Romániát a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (SZKA) képviselte –, a beszélgetések két fő téma köré csoportosultak: az első a TGE úgynevezett Megegyezési dokumentumának,vagyis a TGE mindhárom résztvevőjének jogait és kötelezettségeit taglaló dokumentumának megbeszélése, kibővítése volt, amely a hálózaton belüli partnereket, illetve adományozókat és adományozottakat egyaránt érinti. Az aláírás után a csatlakozási dokumentum bővített változata egyébként minden jelenlegi, illetve újonnan csatlakozó tagra érvényes lesz.

A már említett dokumentum kitért a megbeszélés második,  gyakorlatiasabb részére is. Külön foglalkozott a TGE vizuális megjelenítésével: szó esett a TGE új honlapjáról, és arról, hogy év végére elkészül az új logó is.

A kétnapos találkozón a partnerszervezetek képviselőivel az adományozás gyakorlati részleteit, konkrét helyzeteit is megbeszéltük.

Az adományozásról bővebben ide kattintva olvashat.

By |2015-11-11T23:42:19+00:002015. november 11.|hírek, programok|