Kaláka Plusz

Kaláka Plusz 2014-10-30T11:42:31+00:00

Ha szétnézünk Udvarhelyen, mindenhol a filantrópia jeleit látjuk. A város impozáns középületei, a neves iskoláink, a templomok mind közmunkával épültek, jónevű udvarhelyi családok adományaiból. Városunk annak köszönheti jelenlegi arculatát és szellemiségét, hogy annak idején a helyiek úgy döntöttek, hogy közös erővel jobbá teszik környezetüket. Elődeinknek nem volt lehetőségük kormányzati vagy európai pénzalapokból építkezni és gazdagabbak se voltak nálunk. Viszont volt egy közös meggyőződésük: kötelességük tovább építeni azt, amit ők kaptak és egy jobb Udvarhelyt hátrahagyni a következő nemzedék számára.

A Kaláka Plusz egy adománygyűjtő program, melynek tagjai azok, akik folytatni kívánják ezt a nemes hagyományt és van egy közös céljuk: erősebbé tenni az udvarhelyi közösséget, szebbé és élhetőbbé a várost. E cél érdekében támogatják a Közösségi Alapítvány által koordinált közösségi programok megvalósítását. Ez több mint egyszerű anyagi támogatás, ez egy olyan személyes befektetés a közösségbe, mely által nyilvánvalóvá válik a Kaláka Plusz program tagjainak és családjainak a kiemelkedő szerepe városunk életében.

Mi változik?

A Közösségi Alapítvány egy eszköz a közösség szolgálatában, mely azokat a változásokat segíti megvalósulni, amit az itt élő emberek akarnak. Meggyőződésünk ugyanis, hogy közösségünk tagjai tudják a legjobban, hogy mire van szükségük és ők képesek is valóra váltani!

Hogyan működik?

kalaka-plusz-abra

Mit kap a támogató?

  • beleszólása van a tervezésbe
  • megvalósulni láthatja a neki tetsző programot
  • önkéntesként részt vehet a megvalósításban
  • részletes beszámolót kap a programról
  • átláthatóságot.

 

Megtisztelő számunkra, hogy megbízható partnert látnak bennünk!