A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány Kuratóriuma

Lukácsi Katalin
Lukácsi Katalin
Lukácsi Katalin
Lukácsi Katalin
Lukácsi Katalin

Lukácsi Katalin


kuratóriumi elnök
ügyvéd

Boros György Csaba


kuratóriumi alelnök
igazgató – Elan Trió

Miklós Zoltán István


kuratóriumi titkár
igazgató – Haáz Rezső Múzeum

Váradi-Erdős Ildikó


kuratóriumi tag
igazgató – Boro Infó

Márton Zsolt


kuratóriumi tag
ügyvezető – Diemer Kft.

Munkatársak

Lukácsi Katalin
Lukácsi Katalin
Lukácsi Katalin
Lukácsi Katalin
Lukácsi Katalin
Lukácsi Katalin

Csáki Rozália


ügyvezető igazgató
rozi@szka.org

A közösségi és társadalmi részvétel lelkes és elkötelezett kezdeményezője és építője, számos vidéki közösséggel dolgozott együtt az évek során, részvétel alapú közösségi stratégiai tervezéseket vezetve, civil szervezetek alakítását és szakmai fejlődését segíti, együttműködések, partnerségek, hálózatok kialakítását kezdeményezi és támogatja helyi, kistérségi, országos és nemzetközi szinten egyaránt.

Chris Worman


szakmai tanácsadó
office@szka.org

Több mint nyolc éve tevékenykedik a civil szférában. Chris aktív szerepet vállalt a romániai Közösségi Alapítványok mozgalomban és miután megalapozta a koncepciót az országos elismerésben részesülő „2%-ot Udvarhelynek” kampánnyal, útjára indította 2007-ben a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványt (SzKA). Chris foglalkozik vidékfejlesztéssel is. Számos innovatív programja közé sorolható egy társadalmi vállalkozás és egy kísérleti vidéki biogáz projekt.

Péter Attila


pályázati- és program-menedzser
program@szka.org

Közel tíz évet dolgozott a vállalkozói szférában, ahol középvezetői beosztásban jártasságot szerzett ügyfélszolgálat, adatfeldolgozás és pénzügy terén is. Pontos, részletekbe menő elszámolási kézsége segíti az SZKA közösségi és adományosztó programjainak ügyvitelében, az alapítvány pénzügyi vezetésében.

Nagy Vanda


kommunikációs felelős
nagyvanda@szka.org

Úgy vallom, hogy minden emberi kapcsolat alapja a kommunikáció. A szavak mellett egész lényünkkel közvetítjük mondanivalónkat, aminek minősége már messziről láthatóvá válik. Kommunikációs felelősként fontosnak tartom, hogy e minőség kialakuljon és fenntarthatóvá váljon Udvarhelyszék és az alapítvány között, továbbá, hogy részletes betekintést nyújtsunk az SZKA működésébe, ami értünk, a Mi közösségünk érdekében tevékenykedik.

Már István


programfejlesztő
istvanmar@szka.org

Fodor Rita


adományszervező
rita@szka.org