„Sok kicsi sokra megy”

A korábbi évekhez hasonlóan az alkalmazottak, illetve mindazon magánszemélyek, akik jövedelmet valósítanak meg, idén is felajánlhatják az általuk befizetett személyi jövedelmi adó két százalékát valamely alapítvány, egyesület, vagy vallási felekezet javára.

Aki szeretné felajánlani adóját nem kell mást tennie, mint május 26-ig kitölteni a 200-as (egyéni vállalkozás, szerzői jog, mezőgazdasági tevékenység, átadott javak, szabad szakmai gyakorlat), illetve 230-as (munkaszerződés) űrlapot és leadni a pénzügyhöz.

A kétszázalékos felajánlás – támogassa azzal bármelyik szervezetet – közösségi célok megvalósítását segítheti.

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványt 2007-ben helyi vállalkozók és civilek közösen hozták létre. Ars poétikánk: helyi ötletek megvalósítása, helyi pénzekből, melyekkel a helyi közösség érdekeit szolgáljuk.

Olyan személyekkel, szervezetekkel, intézményekkel és vállalkozókkal dolgozunk együtt, akik jobbá, erősebbé akarják tenni Udvarhelyt, Udvarhelyszéket.

Kiemelt tevékenységünk a helyi kezdeményezések támogatása: ezt a célt szolgálják programjaink, mint a Városi Kaláka, az Ön Dönt, a Jó Ötlet, a Kis Góbé Alap, a YouthBank, az Élhető Udvarhely.

A támogatások mellett forrásteremtéssel is foglalkozunk, hogy a felsorolt kezdeményezésekhez helyi és külföldi forrásokat vonjunk be.

Meggyőződésünk, hogy az emberek és intézmények közötti jó kapcsolat, együttműködés révén egy örömtelibb és jobb jövő építhető.

Támogatásával ennek a szellemiségnek a kibontakozását segíti!

Ha szeretné az SZKA-nak felajánlani a 2%-át, letöltheti az adatainkkal előre kitöltött űrlapokat itt:

[service title=”űrlap P.F.A., I.I., I.F. jövedelemhez” size=”col-6″ last_column=”fals” link=”http://szka.org/wp-content/uploads/2016/03/szka_200adoiv.pdf” icon=”1″ layers=”true”]

űrlap P.F.A., I.I., I.F. jövedelemhez

[/service]

[service title=”űrlap munkaszerződéses jövedelemhez” size=”col-6″ last_column=”true” link=”http://szka.org/wp-content/uploads/2016/03/szka_230adoiv.pdf” icon=”1″ layers=”true”]

űrlap munkaszerződéses jövedelemhez

[/service]

Köszönjük, hogy él ezzel a lehetőségével!

Adataink a következők (azoknak, akik máshonnan szerzik be a nyomtatványt):
Denumire entitate nonprofit/ unitate de cult: FUNDAȚIA COMUNITARĂ DIN ODORHEIU SECUIESC
Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit/unitatii de cult: CIF: 23073451
Cont bancar (IBAN): RO26OTPV261000207775RO01

By |2016-04-13T23:14:25+00:002016. március 30.|hírek, programok|