Transnational Giving Europe (TGE) – Adományozás határok nélkül adókedvezménnyel

Transnational Giving Europe (TGE) – Adományozás határok nélkül adókedvezménnyel 2017-02-05T10:58:23+00:00

TGE Transnational Giving Europe

Európai adományozókkal dolgozol?

Íme, egy kiváló lehetőség:
Ajándékozd meg az európai támogatóidat!

Hogyan?

Használd és ajánld a TGE hálózatot, mely lehetőséget teremt arra, hogy támogatóid úgy adományozzanak, hogy adományukat leírhassák az adójukból.

Európa számos országában ha egy adományozó hazai civil szervezetnek adományoz, akkor ezt leírhatja az adójából. A TGE hálózat ezt a lehetőséget használja ki, összekapcsolva 17 európai országot: Belgium, Bulgária, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Olaszország, Porugália, Románia, Spanyolország, Szlovákia és Szlovénia.

Több mint 500 elismert európai civil szervezet használja a TGE hálózatot. 2013-ban 8,7 millió euró folyt át a TGE hálózaton.

A TGE hálózat országaiban élő adományozók úgy támogathatnak valamely civil szervezetet a partner országokból, hogy azt a saját országukban működő TGE partner civil szervezeten keresztül juttatják el.

Hogyan élhet ezzel a lehetőséggel egy civil szervezet?

TGE brosúra:  TGE brosúra

Ha szervezete külföldi adományozókkal dolgozik, akik úgy szeretnének adományozni Önöknek, hogy kihasználják ezt a lehetőséget, akkor nem kell mást tenniük, mint töltsék ki ezt a formanyomtatványt és küldjék el nekünk.

Ha további kérdésük van, jelezzék bátran:

  • +40-366-100.283

  • rozi@szka.org